Miło nam poinformować, że kolejny raz rozszerzyliśmy ofertę aromatów, o kilka bardzo atrakcyjnych propozycji. Świetnie sprawdzą się one w produkcji m.in. napojów, lodów, deserów, ciastek i cukierków.

Aromat naturalny cytrynowy FTNF - charakter świeżej cytryny z elementem skórki

Aromat naturalny pomarańczowy FTNF - charakter świeżej, soczystej, dojrzałej pomarańczy

Aromat arbuzowy D - słodki, dojrzały, aromatyczny charakter arbuza

Aromat naturalny jogurtowy - charakter naturalnego jogurtu

Aromat kawy D2 - aromatyczny charakter świeżo zmielonej kawy

Aromat naturalny rumowy K WONF - charakter wytrawnego rumu muśnięty elementem praliny truflowej

Aromat naturalny truskawki dorodnej WONF - charakter słodkiej soczystej aromatycznej truskawki

Aromat naturalny miodowy WONF - charakter naturalnego miodu wielokwiatowego z aromatyczną nutą lipy

Aromat naturalny jagody europejskiej - charakterystyczny dla świeżego, dojrzałego owocu jagody z delikatną nutą runa leśnego

Aromat naturalny dulce de leche - charakter słodkiego ciepłego mleka w typie kajmaku

Aromat naturalny mandarynkowy FTNF - połączenie soczystych i skórkowych nut mandarynki

2008 JAR - Jaskulski Aromaty
Projekt i wykonanie: MediaConsulting.pl